Совершенствование технологии производства консервированных первых обеденных блюд / А.И. Назарова; ЦИНТИ М-ва пищевой пром-сти СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ ЦИНТИ ПищепромՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : [ЦИНТИ Пищепром], 1966. Նկարագրություն։ 84 с. : черт. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Н-192 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498318 |
Библиогр.: с. 83
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։