Основы микробиологического контроля консервного производства : [Учеб. пособие для техникумов пищевой пром-сти] / Л.И. Рыкова, М.И. Черняева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая пром-сть, 1967.Նկարագրություն։ 404 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 (075.8) Р-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Տասը օր | AU0432523 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Р-944 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498293 |
Библиогр.: с. 398-399
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։