Современные методы организации бактериологического контроля консервного производства / Н.Н. Мазохина-Поршнякова, Л.П.Найденова.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
National Library of Armenia | Depository | 664.8 / M-365 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498257 |
Список лит.: с. 108-110 (44 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։