ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология переработки зерна : (Мукомольное, крупяное и комбикормовое производство) : [Для вузов пищевой пром-сти] / П.Г.Демидов , А.Р.Демидов , Я.Н.Куприц.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1965.Նկարագրություն։ 504 с. : ил.; 27 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով Il0576448
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով Il0344053
Book Book National Library of Armenia Depository 664.7 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530820
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Т-38 Технология консервированных плодов, овощей, мяса и рыбы : Учебник для вузов / 36 Т-38 Технология консервированных плодов, овощей, мяса и рыбы : Учебник для вузов / 36 Т-38 Технология консервированных плодов, овощей, мяса и рыбы : Учебник для вузов / 36 Т-38 Технология переработки зерна : (Мукомольное, крупяное и комбикормовое производство) : [Для вузов пищевой пром-сти] / 36 Т-47 Защитные покрытия в пивоварении / 36 Т-50 Товароведение пищевых продуктов : Учебное пособие / 36 Т-50 Товароведение продовольственных товаров : Молочные, кондитерские, вкусовые товары : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա