ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Асептическое консервирование пищевых продуктов / К.П.Лемаринье.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1964.Նկարագրություն։ 48 с.: ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Л-44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530756
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 / К-932 Применение антибиотиков для консервирования пищевых продуктов / 664.8 / Л-137 Изобретатели и рационализаторы в борьбе за технический прогресс : (Опыт работы Моск. ордена Ленина мясокомбината им. А. И. Микояна) / 664.8 / Л-33 Сульфитация фруктов пюре и соков / 664.8 / Л-44 Асептическое консервирование пищевых продуктов / 664.8 / Л-44 Применение асептического консервирования для повышения качества полуфабрикатов / 664.8 / Л-44 Производство консервов и полуфабрикатов на поточных механизированных линиях / 664.8 / Л-442 Химические консерванты для пищевых продуктов :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա