Методика определения уровня механизации производства на предприятиях кондитерской промышленности / Государственный комитет по пищевой промышленности при Госплане СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищ. пром-сть, 1965.Հրատարակություն։ 2-е издՆկարագրություն։ 100 с . : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.68 / M-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530540 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։