ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Научно-техническая конференция по новой технике и технологии производства хлебопекарных дрожжей : Тезисы докладов / Науч.- техн. о-во пищевой пром-сти; Центр. науч.-исслед. ин-т хлебопекарной пром-сти; Науч.-техн. конференция по новой технике и технологии производства хлебопекарных дрожжей.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1961. Նկարագրություն։ 11 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / Н-346 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498113
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.64 / М-793 Бестарное хранение и пневматическое транспортирование муки на хлебзаводах / 664.64 / М-842 Таблицы зольности хлебопродуктов / 664.64 / М-925 Бестарные склады муки открытого типа / 664.64 / Н-346 Научно-техническая конференция по новой технике и технологии производства хлебопекарных дрожжей : 664.64 / Н-59 Влияние гидрированного растительного масла на качество хлеба из пшеничной муки / 664.64 / Н-766 Новые штаммы молочнокислых бактерий ржаных заквасок / 664.64 / Н-766 Новый метод оценки качества клейковины /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա