ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экспериментальные исследования сушки пекарских дрожжей методом сублимации / А. С. Гинзбург, А. А. Улумиев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962.Նկարագրություն։ 19 с. : ил.; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / Г-492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526436
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.64 / Б-912 Средства выпуска трудносыпучих материалов из силосов / 664.64 / В-146 Клейковина пшеницы / 664.64 / В-146 Клейковина пшеницы / 664.64 / Г-492 Экспериментальные исследования сушки пекарских дрожжей методом сублимации / 664.64 / Г-718 Влияние поверхностно-активных веществ на качество хлеба и сохранение его свежести : 664.64 / Г-718 Применение диацетилвиннокислого эфира моноглицеридов для улучшения качества хлеба : 664.64 / Г-831 Применение антиадгезионных полимерных материалов и кремнийорганических соединений в хлебопекарной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա