Перспективы применения pH-метрии для контроля кислотности полуфабрикатов и хлеба : (Обзор) / Л. Н. Казанская, Е. В. Лопашева, И. М. Логинова и др. ; Центр. науч.-исслед. ин-т информации и техн.-экон. исследований пищевой пром-сти М-ва пищевой пром-сти СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1971. Նկարագրություն։ 24 с. : схем. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.64 / П-278 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498106 |
Библиогр. в конце кн.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։