ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое в технологии и технике хлебопекарного производства: Обзор / Центр. науч.-исслед. ин-т информации и техн.-экон. исследований пищевой пром-сти.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1970.Նկարագրություն։ 47 с. : черт.; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / Н-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526405
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Н-725 Новая технология приготовления хлеба без брожения теста до его разделки : Материалы республиканского семинара / 664.6 / Н-725 Новая система планирования и экономического стимулирования на заготовительных и зерноперерабатывающих предприятиях Чехословацкой Социалистической Республики / 664.6 / Н-74 Новое в технике и технологии хлебопекарной промышленности / 664.6 / Н-74 Новое в технологии и технике хлебопекарного производства: Обзор / 664.6 / Н-74 Новое в технике и технологии хлебопекарного производства : 664.6 / Н-74 Новое в исследовании технологии хлебопечения / 664.6 / Н-766 Новые сорта хлеба повышенной биологической ценности и диетического назначения : (Науч.-техн. информация) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա