Основы математического моделирования процессов пищевых производств : [Учеб. пособие для вузов пищ. пром-сти] / Н. В. Остапчук.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Выща шк., 1991.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 366,[1] с. : ил.; 21 смISBN:- 5-11-002494-4
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / О-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526184 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։