ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Улучшение качества и повышение стойкости продуктов питания / В.А. Яковлев ; [Выставка достижений нар. хозяйства СССР]. Совет нар. хозяйства Моск. (гор.) экон. адм. района. ЦБТИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1961.Նկարագրություն։ 15 с. : 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Я-474 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462237
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Э-401 Экономический механизм интенсификации использования сырья в пищевой промышленности / 664 / Я-182 Контроль за качеством молока и других пищевых продуктов : (Руководство для пищевых отд-ний мясо-молочных и пищевых контрольных станций) / 664 / Я-36 Анализ балансов помола : (Научно-экспериментальное исследование) / 664 / Я-474 Улучшение качества и повышение стойкости продуктов питания / 664 / Я-658 Радиоактивные методы контроля и измерений в пищевой промышленности / 664 / Я-658 Радиоактивные методы контроля и измерений в пищевой промышленности / 664 / Я-905 Производство и использование ферментных препаратов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա