ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Органолептические методы оценок пищевых продуктов : Терминология / Отв. ред. Р. В. Головня.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Сборники научно-нормативной терминалогии ; В.111Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Наука, 1990.Նկարագրություն։ 35,[3] с.; 22 смISBN:
  • 5-02-001478-8
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / О-645 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526150
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / О-641 Организация и планирование предприятий пищевой промыщленности : (Хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной) / 664 / О-645 Органолептические методы оценки продовольственных товаров / 664 / О-645 Органолептическая оценка качества пищевых продуктов : (Материалы Междунар. симпозиума по органолепт. оценке пищевых продуктов) / 664 / О-645 Органолептические методы оценок пищевых продуктов : 664 / О-664 Методика преподавания товароведения продовольственных товаров : 664 / О-664 Универсальные наполнители / 664 / О-753 Основы управления производством в пищевой промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա