Органолептические методы оценок пищевых продуктов : Терминология / Отв. ред. Р. В. Головня.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Сборники научно-нормативной терминалогии ; В.111Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Наука, 1990.Նկարագրություն։ 35,[3] с.; 22 смISBN:- 5-02-001478-8
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / О-645 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526150 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։