ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методические рекомендации по научной организации труда рабочих пищевой промышленности / Министерство пищевой промышленности СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1969. Նկարագրություն։ 313 с.; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / М-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526127
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / М-54 Методы исследования пищевых и вкусовых средств / 664 / М-543 Радиационная обработка пищевых продуктов / 664 / М-545 Методикапреподавания товароведения продовольственных товаров : [Для подгот. в вузе преподавателей товароведения прод. товаров техникумов и профтехучилищ] / 664 / М-545 Методические рекомендации по научной организации труда рабочих пищевой промышленности / 664 / М-545 Методика изучения состава отечественных пищевых продуктов : (Инструктивные материалы) / 664 / М-545 Методы исследования продуктов и фуража в складах НКО / 664 / М-55 Механизация технологических процессов в пищевой промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա