ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое в биохимических процессах пищевой промышленности : (Сборник трудов) / УкрНИИ пищ. пром-сти.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Техника, 1954-. Նկարագրություն։ Вып. ; 21 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Вып. 3 (1965, 136 с.; ил.)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Н-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) В. 3 Հասանելի One Month Loan NL1497754
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Н-74 Новое в зарубежной пищевой промышленности / 664 / Н-74 Новое в зарубежной пищевой промышленности / 664 / Н-74 Новое в технологии пищевых производств : 664 / Н-74 Новое в биохимических процессах пищевой промышленности : 664 / Н-766 Новые физические методы обработки пищевых продуктов : Доклады и сообщения к Всесоюз. конференции по обработке пищевых продуктов / 664 / Н-766 Новые методы обработки пищевых продуктов : (Облучение) / 664 / Н-766 Новые виды пищевых продуктов, обезвоженных методом сублимации : [Сборник статей] /

Литература в конце книги

Вып. 3 (1965, 136 с.; ил.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա