ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пути улучшения качества продукции хлебопекарной промышленности / Е.И. Ведерникова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Пищевая промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Киев : [б. и.], 1968.Նկարագրություն։ 39 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / B-261 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530373
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / B-185 Пути улучшения качества хлеба и хлебобулочных изделий : 664.6 / B-185 Пути улучшения качества хлеба и хлебобулочных изделий : 664.6 / B-261 Производство и применение ферментного препарата Cerease в хлебопекарной промышленности Венгрии / 664.6 / B-261 Пути улучшения качества продукции хлебопекарной промышленности / 664.6 / B-352 Хлебопечение : теория и практика приготовления хлеба и хлебных изделий : пер. с нем. / 664.6 / B-852 Материалы Всесоюзного совещания-семинара по научной организации труда в макаронной промышленности : (г. Воронеж, 16-18 апреля 1968 г.) / 664.6 / B-852 Материалы Всесоюзного совещания по научной организации труда в хлебопекарной промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա