ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экономика, организация и планирование производства на предприятиях пищевой промышленности : Методическая консультация для учащихся технол. и механ. специальностей / Ю. А. Колобаев, И. Л. Борович.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [б. и.], 1962.Նկարագրություն։ 125 с. : ил.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / K-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530020
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / K-603 Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : 664 / K-603 Введение в товароведение продовольственных товаров : 664 / K-603 Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : 664 / K-61 Экономика, организация и планирование производства на предприятиях пищевой промышленности : 664 / K-633 Состояние и перспективы автоматизации пищевой промышленности СССР / 664 / K-637 Комплексное использование сырьевых ресурсов в пищевой промышленности : 664 / K-651 Контрольно-измерительная аппаратура и средства автоматизации, применяемые в пищевой промышленности : номенклатурный справочник /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա