Технологические правила изготовления грузинских вин и коньяков / М-во пищевой пром-сти ГССР. "Самтрест".
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Тбилиси : Сабчота Сакартвело, 1969.Նկարագրություն։ 374 с., 9 л. ил.; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526054 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։