ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы определения амилолитической активности ячменя и солода / Н. В. Покровская ; М-ва пищевой пром-сти СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1969.Նկարագրություն։ 56 с.; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.4 / П-487 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526051
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.4 / П-372 Планово-предупредительный ремонт технологического оборудования пивоваренных и безалкогольных заводов : (Нормативы и инструкции) / 663.4 / П-375 Способы обработки несоложеного материала в пивоваренной промышленности / 663.4 / П-487 Биологическая и коллоидная стойкость пива. 663.4 / П-487 Методы определения амилолитической активности ячменя и солода / 663.4 / П-58 Оборудование предприятий пивоваренной и безалкогольной промышленности : [Учебник для техникумов пищевой пром-сти] / 663.4 / П-64 Увеличение производительности варочных порядков : (Из опыта работы Останкинского пивоваренного завода) / 663.4 / П-734 Прессы пищевых и кормовых производств /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա