Приемка, определение качества и простейшие органолептические методы исследования мясных, рыбных и молочных товаров / А. С. Анисимова, Ф. М. Буда, А. А. Кокорева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1962. Նկարագրություն։ 248 с. : ил.; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / A-674 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526038 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։