Развитие теории и технологии сушки пищевых продуктов за 50 лет Советской власти / Абрам Соломонович Гинзбург.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Пищевая промышленность ; В.3Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1967.Նկարագրություն։ 18 с.; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Г-492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525986 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։