Пути повышения качества картофеля, перерабатываемого на спирт : (Обзор) / Б. М. Виноградский, О. К. Гречишникова, М. Н. Комкова и др.; ЦНИИТЭИ пищепром Мин. пищепром СССР .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ ЦНИИТЭИпищепромՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1971.Նկարագրություն։ 29 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.5 / В-494 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497702 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։