ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Рецептура на маргарины и жиры кондитерские, хлебопекарные и кулинарные : (Взамен ранее действовавших рецептур). Утв. Всесоюз. пром. об-нием по пр-ву маргпродукции 13.03.80 / Мин.-во пищевой пром.-ти СССР. Всесоюзный науч.-исслед. ин.-т жиров.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Б. и., 1980.Նկարագրություն։ 64 с. : 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.3 / Р-459 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462443
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.3 / Р-233 Руководство для рабочих рафинационных цехов маргариновых заводов : Утв. Глав. упр. маргариновой пром-сти Наркомпищепрома СССР / 664.3 / Р-266 Рафинация растительных масел в мисцелле: Обзор / 66(43) / Р-354 Германский химический трест И. Г. Фарбен индустри / 664.3 / Р-459 Рецептура на маргарины и жиры кондитерские, хлебопекарные и кулинарные : 664.3 / Р-598 Теплофизические свойства пищевого сырья в процессах подготовки и получения маргариновых эмульсий / 664.3 / Р-83 Раффинация масел / 664.3 / Р-83 Производство маргаринового масла : (Искусственное коровье масло) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա