ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние белкового состава солода и технологических факторов на качественные показатели сусла и пива : Обзор / А. Ф. Суворкина.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИПищепром, 1975. Նկարագրություն։ 17 с. : ил.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.4 / C-891 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1515218
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.4 / C-429 Таблицы для расчета начальной плотности сусла по данным химических анализов пива : 663.4 / C-759 Метод расчета брагоперегонных колонн при помощи комбинированной I-t-x-y диаграммы / 663.4 / C-79 Слабоалкогольные и безалкогольные солодовые напитки / 663.4 / C-891 Влияние белкового состава солода и технологических факторов на качественные показатели сусла и пива : 663.4 / C-891 Новое оборудование, применяемое при производстве солода в СССР и за рубежом : 663.4 / C-891 Современные пивоваренные заводы за рубежом : 663.4 / E-41 Стабилизация пива ферментными препаратами :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա