ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы экономики, организации и планирования кондитерского производства : [Учеб. пособие для проф.-техн. учеб. заведений] / Е.В. Васильева.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая пром-сть, 1970.Նկարագրություն։ 240 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / В-191 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497988
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / Б-918 Универсальная номограмма нормирования работы диффузионных батаре / 664.1 / Б-931 Пути повышения экономической эффективности основных фондов сахарной промышленности Казахстана / 664.1 / Б-959 Беслановский маисовый комбинат / 664.1 / В-191 Основы экономики, организации и планирования кондитерского производства : 664.1 / В-191 Экономика, организация и планирование кондитерского производства : 664.1 / В-191 Экономика, организация и планирование кондитерского производства : 664.1 / В-191 Организация кондитерских мастерских районного и городского подчинения /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա