Основы экономики, организации и планирования кондитерского производства : [Учеб. пособие для проф.-техн. учеб. заведений] / Е.В. Васильева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая пром-сть, 1970.Նկարագրություն։ 240 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / В-191 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497988 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։