ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Факторы, определяющие выход яблочного сока при производстве виноматериалов : (Обзор) / В.Я. Ревзин.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 24 с. : ил.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.3 / P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1515078
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.3 / C-454 Производство плодово-ягодных вин и соков : 663.3 / M-147 Определение расхода сырья при производстве плодово-ягодных вин / 663.3 / M-147 Применение гидролизаторов кукурузы в производстве плодово-ягодных вин и напитков : 663.3 / P-32 Факторы, определяющие выход яблочного сока при производстве виноматериалов : 663.3 / Б-376 Технохимический контроль плодово-ягодного виноделия / 663.3 / Б-423 Производство безалкогольных прохладительных напитков / 663.3 / В-399 Сидры и яблочные игристые вина : Химия и технология /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա