ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое в микробиологии и технологии дрожжевого производства : Материалы Всесоюз. семинара работников дрожжевой пром-сти / Центральный институт научно-технической информации и пищевой промышленности. Министерства пищевой промышленности СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1967.Նկարագրություն։ 126 с. : граф.; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / H-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525638
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.1 / C-785 Биотехнология малотоннажного производства микробного протеина / 663.1 / H-723 Производство хлебопекарных дрожжей : Справочник / 663.1 / H-74 Новое в технологии и оборудовании дрожжевой промышленности за рубежом : (Обзор) / 663.1 / H-74 Новое в микробиологии и технологии дрожжевого производства : Материалы Всесоюз. семинара работников дрожжевой пром-сти / 663.1 / H-766 Новые биотехнологические процессы и биологические препараты : Межвузовский сборник / 663.1 / H-834 Нормы технологического проектирования предприятий дрожжевой промышленности : 663.1 / H-877 Основы микробиологии бродильных производств : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա