ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Улучшение стойкости хлебопекарных дрожжей : Обзор / М.Ф. Лозенко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1971.Նկարագրություն։ 20 с. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / Л-721 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525610
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.1 / Л-558 Лизин - получение и применение в животноводстве / 663.1 / Л-68 Микробный синтез на основе целлюлозы : Белок и другие ценные продукты / 663.1 / Л-68 Мицелиальные грибы как продукты белковых веществ / 663.1 / Л-721 Улучшение стойкости хлебопекарных дрожжей : 663.1 / Л-93 Техническая микробиология : Программа, методические указания и контрольные задания для студентов технологического отделения заочного факультета / 663.1 / М-171 Повышение стабильности ферментов при их выделении, очистке, хранении и использовании : 663.1 / М-194 Производство дрожжей из непищевого сырья /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա