ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-технические основы влагометрии в пищевой промышленности / И. М. Федоткин, В. П. Клочков.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Технiка, 1974. Նկարագրություն։ 368 с. : черт.; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525535
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / Ф-34 Интенсификация технологических процессов пищевых производств / 663 / Ф-34 Комплексное использование отходов пищевых производств / 663 / Ф-34 Физико-математические основы интенсификации процессов и аппаратов пищевой и химической технологии / 663 / Ф-34 Физико-технические основы влагометрии в пищевой промышленности / 663 / Ф-34 Интенсификация теплообмена в аппаратах пищевых производств / 663 / Ф-34 Интенсификация теплообмена в аппаратах пищевых производств / 663 / Ф-438 Технология продуктов брожения :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա