Фазовые равновесия между фосфором, мышьяком, сурьмой и висмутом / Я.А. Угай, Е.Г. Гончаров, Г.В. Семенова, В.Б. Лазарев ; Отв. ред. И.В. Тананаев ; АН СССР. Ин-т общ. и неорган. химии им. Н.С. Курнакова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Наука, 1989.Նկարագրություն։ 239 с. : ил. ; 22 смISBN:- 5-02-001371-4
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | 537.311.322:541.121 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | 120630654 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | Р2/597765 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | 120597765 | ||
Book | Scientific Technical Library | Պարբերական հրատարակությունների հավաքածու | 537 Ф 166 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0031163 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 537.311 Ф-166 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 250115317A |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||||
537.311.322:539.213(082) Многокомпонентные халькогениды AIIBIII(2)CVI(4) / | 537.311.322:539.27 Применение эффекта Мессбауэра и фотоэлектронной спектроскопии в физике аморфных полупроводников / | 537.311.322:539.27 Применение эффекта Мессбауэра и фотоэлектронной спектроскопии в физике аморфных полупроводников / | 537.311.322:541.121 Фазовые равновесия между фосфором, мышьяком, сурьмой и висмутом / | 537.311.322:541.183(043.2) Физическая химия поверхности монокристаллических полупроводников : | 537.311.322:541.183(082) Современные проблемы физической химии поверхности полупроводников : Сборник научных трудов / | 537.311.322:546.65(082) Физика и химия редкоземельных полупроводников : |
Библиогр. в конце глав
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։