ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Концентрирование вымораживанием / Л. Пап; Перевод с венг. О.А. Воронова; Под ред. О.Г. Комякова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Հունգարերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1982. Նկարագրություն։ 97 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / П-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497393
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / О-753 Основы расчета и конструирования машин и автоматов пищевых производств : 663 / О-753 Основы автоматизации технологических процессов пищевых производств : 663 / П-167 Научные основы развития технологических линий пищевых производств / 663 / П-17 Концентрирование вымораживанием / 663 / П-175 Повышение износостойкости оборудования пищевой промышленности / 663 / П-185 Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : 663 / П-279 Применение радионуклидов и излучений в пищевой промышленности/

Перевод изд.: Fagrasztasos surites / Pap Laszlo (Budapest, 1978)

Библиогр.: с. 93-97

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա