Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : [Учебник для техникумов по спец. 1729 "Бух. учет в торговле"] / А. Б. Парпура, Е. Н. Печникова, О. Н. Здешнева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1985. Նկարագրություն։ 238 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / П-185 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497391 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։