ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы стандартизации и управления качеством продукции : [Учеб. пособие для техникумов пищ. пром-сти] / С. С. Воротеницкая, В. И. Комаров, Е. И. Лебедев, Т. М. Щедрина]; Под общ. ред. С. С. Воротеницкой.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Минск : Вышэйш. шк., 1985.Նկարագրություն։ 158 с.; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461298
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / О-753 Основы технологии пищевых производств : учебник / 663 / О-753 Основы экономики, организации и планирования производства на предприятиях пищевой промышленности / 663 / О-753 Основы управления производством в пищевой промышленности / 663 / О-753 Основы стандартизации и управления качеством продукции : [Учеб. пособие для техникумов пищ. пром-сти] / 663 / О-753 Основы расчета и конструирования машин и автоматов пищевых производств : 663 / О-753 Основы автоматизации технологических процессов пищевых производств : 663 / П-167 Научные основы развития технологических линий пищевых производств /

Библиогр.: с. 136 (8 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա