ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оперативное управление технологическими процессами в пищевой промышленности / А. П. Ладанюк, В. Г. Перепечаенко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Урожай, 1987.Նկարագրություն։ 158,[2] с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Л-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461264
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / К-95 Товароведение пищевых продуктов (для кондитеров) : 663 / К-957 Пакетные и контейнерные перевозки стеклотары в СССР и за рубежом : 663 / К-958 Интенсификация тепло- и массообмена присушке пищевых продуктов / 663 / Л-15 Оперативное управление технологическими процессами в пищевой промышленности / 663 / Л-157 Экономика управления качеством продукции в пищевой промышленности / 663 / Л-171 Ремонт и монтаж оборудования предприятий пищевой промышеленности : учебник для техникмов / 663 / Л-262 Опыт работы Московского ордена Ленина пищевого комбината по внедрению саратовской системы бездефектной сдачи продукции : [Обзор] /

Библиогр.: с. 155-159 (97 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա