ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակական հատկանիշների հետազոտում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա.Հ. Գաբրիելյան ; Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան ; ՀԱԱՀ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2018.Նկարագրություն։ 171 էջ ; 30 սմ. նկ., աղյսԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան: Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն:
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ 586 Գ-13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ընթերցասրահ AU0429539
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Ա III / 2139 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1318897

Հավելված էջ՝ 136-171

Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան: Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն:

Գրականության ցանկ էջ՝ 123-133 հայ., ռուս. և օտար լեզ.(111 անվ.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա