Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակական հատկանիշների հետազոտում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա.Հ. Գաբրիելյան ; Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան ; ՀԱԱՀ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2018.Նկարագրություն։ 171 էջ ; 30 սմ. նկ., աղյսԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան: Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն:Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | 586 Գ-13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0429539 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III / 2139 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1318897 |
Հավելված էջ՝ 136-171
Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան: Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան: Տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն:
Գրականության ցանկ էջ՝ 123-133 հայ., ռուս. և օտար լեզ.(111 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։