Технология ферментных препаратов : Учебное пособие / И.М. Грачева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1975.Նկարագրություն։ 392 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 663.53(07) Г-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392011 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 663.53(07) Г-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392012 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 663.53(07) Г-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392015 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 663.53(07) Г-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392014 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 663.53(07) Г-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392013 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/346434 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0291214 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.1 / Г-788 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461485 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 577.15 Г-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0126791 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 663.5 Г-788 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501429006 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 663.5 Г-788 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 250142901A | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 663.5 Г-788 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501429424 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։