ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология столовых вин Армении / Н.Б. Казумов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Айастан, 1972.Նկարագրություն։ 316 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (52)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Vayots Dzor Regional Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 / Ж 41 Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : 36 / К - 68 Основы микробилогии и гигиены молока и молочных продуктов / 36 / К - 90 Кулинарные рецепты : Из ,,Книги о вкусной и здоровой пище,, / 36 / К 14 Технология столовых вин Армении / 36 / Л - 33 Устройство, монтаж и обслуживание хлебопекарного оборудования : Учебное пособие для технических училищ / 36 / М 25 Комплексная механизация погрузочно-разгрузочных, транспортных и складских работ в консервном производстве / 36 / Н 24 Консервирование плодов и овощей в домашних условиях /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա