Технология и технохимический контроль виноградных и плодово-ягодных вин : Учебное пособие / Авт. В.А. Зарубин и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1959.Նկարագրություն։ 460 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2115622 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 663.2 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501430206 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։