ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология вина : Пер. с нем. / Герхард Троост ; Пер. Н.К. Могилянского.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Գերմաներեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1958.Նկարագրություն։ 533 сԱյլ վերնագիր։
  • Die Technologie des Weines
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.2 Т-73 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0211222
Book Book Fundamental Scientific Library General РД II/17587 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Load FL0515423
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 T-73 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan IL0116331
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / Т-739 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2165024
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / T-739 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2165025
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / T-739 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2165026
Book Book Yerevan State University Library Depository 663 Т-752 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501428659
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 Т-529 Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства / 663 Т-529 Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства / 663 Т-664 Химия и технология плодоягодных и овощных соков : Пер. с англ. / 663 Т-752 Технология вина : Пер. с нем. / 663 Т-789 Ароматные спирты и настои для производства ликеро-водочных изделий / 663 Ф-434 Ферментные препараты в пищевой промышленности / 663 Ф-846 Производство плодово ягодных соков и вин в колхозах /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա