Микрофлора основных бродильных производств Армянской ССР и биологические особенности производственных микроорганизмов = Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները / Ф.Г. Саруханян; АН АрмССР, Сектор микробиологии.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Изд-во АН АрмССР, 1960.Նկարագրություն։ 310 с. : ил., табл. ; 23 смԱյլ վերնագիր։- Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | Հասանելի | Չի սպասարկվում | 1960-1001 |
Библиогр.: с. 285-304
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։