Тайны хорошей кухни / В. Похлебкин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ ЭврикаՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Мол. гвардия, 1985.Հրատարակություն։ 3-е, испр. и допՆկարագրություն։ 191 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Linguistic University Library | Depository | 64 П 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | LU0144975 | ||
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 36.997 / П 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Not for loan | LRL119435 | ||
Book | Lori Regional Library | Սպասարկման բաժին | 36.997 П64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | LRL097242 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / П-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1842398 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / П-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1842399 | ||
Book | Shirak Regional Library (SRL) | Գրքային հավաքածու | 36 / П64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երկու շաբաթ | SHL147617 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 641.1 П-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501459814 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 641.1 П-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501459828 |
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||
36.996я723 / Б 87 Технология приготовления диетических блюд : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов] / | 36.996я723 / Б 87 Технология приготовления диетических блюд : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов] / | 36.996я753 / Б 87 Технология приготовления диетических блюд : Учебник для техникумов / | 36.997 / П 64 Тайны хорошей кухни / | 36.997 / П 64 Тайны хорошей кухни / | 36.997 / С 16 Салаты / | 36.997 / У 52 Искусство украшения блюд / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։