Материалы Международной научной конференции, посвященной проблемам обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов / НАУА ; Редкол.: Д.П. Петросян и др.; Ред. М.А. Саркисян, А.М. Халатян
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն, Հայերեն, Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : НАУА, 2017.Նկարագրություն։ 244 с. : табл., рис. 29 смISBN:- 978-9939-77-006-2
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 119 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չիսպասարկվում | NL0872513 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. в конце ст.
Текст также: арм., англ.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։