Սննդային հավելումների և լցոնների կիրառումը մսամթերքի արտադրությունում : Մեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար / Ա.Լ. Դաշտոյան, Է.Լ. Սահակյան ; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀԱԱՀ, 2018.Նկարագրություն։ 18 էջ : աղյս. ; 20 սմISBN:- 9789939770598
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 2609-2018 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1161655 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II / 48362գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL1144920 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II / 48363գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL1144921 | ||
Book | National Library of Armenia | General | II / 14391ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 15 օրով | NL1161629 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։