Технология хлебопечения : Учебник для вузов пищевой пром-сти/ Л. Я. Ауэрман
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1948 Հրատարակություն։ 5-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 512 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17592 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Load | FL0515418 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։