Ռուբեն Հովսեփյանի գեղարվեստական արձակը : Սեղմագիր՝ Ժ․01․02 - «Նորագույն շրջանի հայ գրականություն» մասնագիտությամբ բանասիրական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության / Ս.Ա. Ասրյան ; Գիտական ղեկավար` Մ.Գ. Գիլավյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ս.Պ. Մուրադյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Վանաձորի Հովհ. Թումանյանի անվան պետական համալսարան ; ՀՀ ԳԱԱ, Մ.Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2018.Նկարագրություն։ 30 էջ ; 21 սմԽորագրեր։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ բանասիրական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Մ.Գ. Գիլավյան: Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ բանասիիրական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Ս.Պ. Մուրադյան, Ռ.Մ. Ստեփանյան: Առաջատար կազմակերպություն՝ Վանաձորի Հովհ. Թումանյանի անվան պետական համալսարան, ՀՀ ԳԱԱ, Մ.Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտ, 2018թ.հունիսի 22-ին, Բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության սեղմագիր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 449 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1253386 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ս II / 2363 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սպասարկման | NL1108304 |
Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարանում:
Գիտական ղեկավար՝ բանասիրական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Մ.Գ. Գիլավյան: Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ բանասիիրական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Ս.Պ. Մուրադյան, Ռ.Մ. Ստեփանյան: Առաջատար կազմակերպություն՝ Վանաձորի Հովհ. Թումանյանի անվան պետական համալսարան, ՀՀ ԳԱԱ, Մ.Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտ, 2018թ.հունիսի 22-ին, Բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության սեղմագիր։
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։