Сибирские рыбные продукты / Б.П. Никитин; Под ред. И.В. Кизеветтер; М-во рыбной пром-сти СССР. Гл. упр. рыбной пром-сти Сибири.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Главсибрыбпром, 1950. Նկարագրություն։ 411 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17786 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0513880 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / Н-624 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2124418 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
664.95 / Н-12 На старте пятилетки : | 664.95 / Н-624 Основы теории копчения рыбы / | 664.95 / Н-624 Рыбные продукты / | 664.95 / Н-624 Сибирские рыбные продукты / | 664.95 / Н-624 Рыбные продукты : | 664.95 / Н-645 Механизация процесса глазировки мороженой рыбы / | 664.95 / Н-645 Механизация выгрузки рыбы / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։