Рыбные продукты : Пособие по товароведению пищевых рыбопродуктов / Б.П. Никитин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1949.Նկարագրություն։ 152 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17754 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0514808 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / Н-624 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2165357 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
664.95 / Н-624 Основы теории копчения рыбы / | 664.95 / Н-624 Рыбные продукты / | 664.95 / Н-624 Сибирские рыбные продукты / | 664.95 / Н-624 Рыбные продукты : | 664.95 / Н-645 Механизация процесса глазировки мороженой рыбы / | 664.95 / Н-645 Механизация выгрузки рыбы / | 664.95 / П-121 Холод на судах рыбной промышленности / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։