ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Организация и планирование предприятий пищевой промыщленности : (Хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной) / Под общ. ред. В.Е. Донскова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1954.Նկարագրություն։ Часть ; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1954 ; 460 с.)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РД II/17621 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 1 Հասանելի 30 Days Loan FL0511276
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / О-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Часть 1 Հասանելի Մեկ ամիս NL2119064
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / О-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Часть 1 Հասանելի Մեկ ամիս NL2119065
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / О-629 Опыт работы Московского ордена Ленина пищевого комбината имени Микояна / 664 / О-629 Опыт применения клеев в пищевой и медицинской промышленности : (Материалы совещания по обмену опытом) / 664 / О-641 Организация и планирование производства на предприятиях пищевой промышленности : Учебное пособие / 664 / О-641 Организация и планирование предприятий пищевой промыщленности : (Хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной) / 664 / О-641 Организация и планирование предприятий пищевой промыщленности : (Хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной) / 664 / О-645 Органолептические методы оценки продовольственных товаров / 664 / О-645 Органолептическая оценка качества пищевых продуктов : (Материалы Междунар. симпозиума по органолепт. оценке пищевых продуктов) /

Ч. 1 (1954 ; 460 с.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա