ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Руководство к практическим занятиям по микробиологии пищевых производств : Учебное пособие / К.А. Кирова, Т.П. Слюсаренко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1961.Նկարագրություն։ 323 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/54018 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0650320
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / K-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530039
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / K-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530040
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 К-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Semester Loan MU0067666
Book Book Yerevan State University Library Depository 576.8(076) К-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501803156
Book Book Yerevan State University Library Depository 576.8(076) К-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 250180316A
Book Book Yerevan State University Library Depository 576.8(076) К-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501803173
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / K-176 Выделение и концентрирование ферментов / 664 / K-307 Сушка пищевых продуктов в виброкипящем слое : 664 / K-433 Руководство к практическим занятиям по микробиологии пищевых производств : 664 / K-433 Руководство к практическим занятиям по микробиологии пищевых производств : 664 / K-546 Особенности анализа работы предприятий пищевой промышленности / 664 / K-56 Экономическая эффективность внедрения новой техники в пищевую промышленность : 664 / K-56 Экономическая эффективность внедрения новой техники в пищевую промышленность :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա