ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Резервы роста производительности труда в пищевой промышленности / В.Е. Донсков

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1956.Նկարագրություն։ 147 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РД II/20574 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0517396
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Д-676 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2165133
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Д-676 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2165134
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 Д-676 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501437569
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / Д-674 Справочник по вентиляции кондиционированию и теплоснабжению предприятий пищевой промышленности / 664 / Д-676 Совершенствование планирования и расширение хозяйственной самостоятельности предприятий пищевой промышленности / 664 / Д-676 Резервы роста производительности труда в пищевой промышленности / 664 / Д-676 Резервы роста производительности труда в пищевой промышленности / 664 / Д-676 Себестоимость продукции пищевой промышленности и пути ее снижения / 664 / Д-797 Применение антибиотиков для сохранения пищевых продуктов / 664 / Д-820 Значение воднорастворимых коллоидов в технологии пищевой промышленности и их определение /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա